Interactieve kindervoorstellingen

Tijl Damen speelt ruim 100 voorstellingen per jaar. Hij schrijft alle voorstellingen en liedjes zelf. De basisingrediënten van een voorstelling van Tijl Damen zijn: Aanstekelijke liedjes, live muziek, een grote rol voor het publiek, zoals zingen, springen, dansen, stampen, klappen, acteren, zelf muziek maken). In elke voorstelling is er ruimte om het niveau en de inhoud zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de leeftijd/ het niveau van het publiek.
De belangrijkste informatie op een rij:

Geschikt voor:
- Kinderen tot ca. 12 jaar ( richtleeftijd per voorstelling aangegeven)
- Kinderen, jongeren, volwassenen met een verstandelijke beperking
Speelgebied:
- In heel Nederland en Vlaanderen ( incidenteel daarbuiten)
Reiskosten:
- In Nederland en Vlaanderen geen reiskosten!
Locaties:
- Basisscholen, festivals, theaters, dorpsfeesten, culturele centra, enz.
Licht en geluid:
- Tijl beschikt over eigen apparatur voor een publiek tot ca. 350 pers.

U kunt vrijblijvend informatie aanvragen, een offerte opvragen of een boeking doen voor een optreden of voorstelling van Tijl Damen.
Download het overzicht van voorstellingen als PDF.

Klik op een afbeelding voor meer informatie of kies een titel in het linkermenu:

Poster KBW 2018 Vriend VermistVriend Vermist (Kinderboekenweek 2018)  4-8 jr.

'Koentje' de fantasievriend van Tijl is plots verdwenen nadat de buurman heeft gezegd dat Koentje helemaal niet bestaat. Met hulp van het publiek, het nodige denkwerk en een hoop aanstekelijke liedjes zet Tijl alles op alles om zijn beste vriend terug te vinden.
Lees verder →
Maestro MuziekMaestro, Muziek!                            2 - 12 jr.

Tijl heeft zijn hele muzikale hebben en houwen meegenomen en is vastbesloten om alle instrumenten in een voorstelling van één uur te proppen. Dat luk niet zonder hulp van het publiek... Een muzikale, interactieve kinder- en familievoorstelling.
Lees verder →

Bang in BedBang in Bed                            4 - 8 jr.

Tijl is elke avond bang in bed en wil van die angst af. Daarom leent hij een boek uit de bibliotheek met tips. Samen met de kinderen probeert hij de tips één voor één uit. Zouden ze echt werken, of wordt het toch weer rillen onder de deken?
Lees verder →

Intetactief optreden

Interactief optreden             0 - 10 jr.

Tijl Damen schrijft en speelt liedjes over allerlei onderwerpen. Met inmiddels al meer dan 150 liedjes kan hij op tal van onderwerpen inspelen met een optreden waarbij het publiek op allerlei manieren actief betrokken wordt.
Lees verder →

Voorstelling Alle Dagen Feest

Alle dagen feest             4 - 12 jr.

Jubileum, meester- en juffendag, laatste schooldag, dorpsfeest; er zijn talloze redenen voor een feestje. En een feest, dat is deze voorstelling! Confetti, ballonnen, vlaggetjes, een hele berg vrolijke, gekke liedjes zijn de ingrediënten voor deze interactieve feestshow. Leuk voor jong en oud!
Lees verder →

Griezel/Halloweenshow Angsthazen en bibberbillen

Angsthazen en Bibberbillen        4 - 10 jr.

Spoken, geesten, monsters, een prik bij de dokter; geen angst blijft onbesproken bij deze griezelig gezellige show. Griezelliedjes aan elkaar geregen door een spookvertelling. Met natuurlijk ook een rol voor het publiek! Bij uitstek geschikt voor Halloween, maar ook andere griezelfeesten. Lees verder →

Sinterklaasshow 'Sint zoekt Piet'

Sinterklaasshow 'Sint zoekt Piet'      4 - 8 jr.

Sint zoekt reservepieten. Hij heeft Tijl op pad gestuurd om pieten in de dop te scouten. Daarom komt hij testen hoe pietig de kinderen zijn. M.b.v. interactieve liedjes worden alle onderdelen van het pietenbestaan grondig getest. Lukt het ze om zo'n echte reservepiet-sticker te bemachtigen? Lees verder →

Kerstvoorstelling 'De Droeve Kerstboom'

Kerstshow 'Als ik Kerst mis'             2 - 12 jr.

Tijl heeft een afgedankte kerstboom gevonden. Zijn takken hangen slap van verdriet. Met de kinderen probeert hij de kerstboom vrolijk te maken door kerstliedjes te zingen en er samen een vrolijk feest van te maken. Beetje bij beetje klaart de boom op. Als zijn takken sterk genoeg zijn kunnen we de boom mooi versieren! Kerstvoorstelling bovenbouw? Lees verder →

Voorstelling Op de boerderij/ Leentje en de maan

Op de boerderij/ Leentje en de maan  3 - 8 jr.

Boerenknecht Teuntje heeft het erg druk op zijn boerderij. Hij leert de kinderen van alles over zijn werkzaamheden en oefent die met aanstekelijke liedjes. Ook vertelt hij het prentenverhaal over het ondeugende kalf Leentje dat op zijn boerderij woont.
Lees verder →

Voorstelling 'Kunstvoeding'

Kunstvoeding, het raadselrecept    4 - 8 jr.
van oom Gouache       

Tijl ontvangt een leeg schildersdoek en een envelop van zijn Franse oom Gouache. De envelop bevat het geheime recept van 'Kunstvoeding', het door zijn oom bedachte diëet. Enkel door de raadsels op te lossen en het juiste te eten kan zijn schilderij langzaam maar zeker zichtbaar worden. Lees verder →

Voorstelling Wat Een Weertje

Wat een weertje!                         4 - 8 jr.

Professor Cumulus is het beu dat het weer zo onvoorspelbaar is. Daarom heeft hij een weermachine uitgevonden. Samen met de kinderen test hij de weermachine. Kijk, echte wolken! En daar voel ik een regenbui! Hoor ik daar een donderslag? Omlijst met liedjes en muziek met een grote rol voor het publiek komt de machine steeds meer tot leven.
Lees verder →

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Luister Radio Tijl!

\"RadioTijl\"
 

BewarenBewaren
 
Facebooklogo
 

BewarenBewaren
 
Banner Zijkant website Voorstellingen
 
BewarenBewarenBewaren
 
Tijl Damen:

...eigen licht en geluid;

...geen reiskosten;

...flexibel;

...speelt in heel Nederland en Vlaanderen;

...ruim 100 voorstellingen per jaar.

 
BewarenBewarenBewaren

Download via de Webwinkel: