"Alle dagen Feest!"

Alle Dagen Feest

IN HET KORT:
Een feestelijke muziektheatervoorstelling voor zowel onder- als bovenbouw. Zeer geschikt voor jubileum leerkrachten, carnaval, verjaardag meesters/ juffen, opening nieuwe locatie, afsluiting schooljaar. Maar werkt ook prima in de buitenlucht ( festivals), in het (openlucht)theater, tijdens een dorpsfeest en verder alle andere redenen om een feest te vieren!


INHOUD:
Een interactieve muziekvoorstelling van Tijl Damen is altijd een feest, maar tijdens deze feestshow doet hij er nog een schepje bovenop. Dit optreden is een waar meedoefeest, waarbij het publiek constant betrokken wordt: springen, dansen, zingen, zelf muziek maken en meer. Er zijn ballonnen en confetti. Samen bouwen we een onvergetelijk feest! Natuurlijk gaan we uit volle borst 'Lang zal ze leven' zingen, wordt er volop gedanst en met denkbeeldige ballonnen gezwaaid bij het lied 'Alle dagen feest' en maken we kennis met 'Koning Horlepiep de Derde' die al zijn hele leven op zoek is naar de allerraarste dans.

PRAKTISCHE ZAKEN:
Doelgroep: 2 - 12 jaar, familievoorstelling
Lengte voorstelling: ca. 60 minuten
Kosten ( ex. BTW): v.a. 425,-
Licht en geluid: inclusief, tot ca. 350 personen.
Elektriciteit: 2 reguliere stopcontacten
Speelvlak: 5 x 4 x 2,5 m.
Overige zaken: kan zowel binnen als buiten.

 

Vragen? Stel ze gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

Recensie:

Tijdens de opening van ons kindcentrum heeft Tijl 2 fantastische voorstellingen gegeven. Het lukte hem om 450 kinderen van begin tot eind muzikaal te boeien, mee te laten doen. Het enthousiasme spatte bij zowel groot als klein er vanaf. Daarnaast is Tijl zelf een prettige persoonlijkheid met kijk op kinderen en ......muziek!

Kindcentrum De Spil, Arnhem 

  meer recensies over deze voorstelling →

 

 

 
Facebooklogo
 

BewarenBewaren
 
Tijl Damen:

...eigen licht en geluid;

...geen reiskosten;

...flexibel;

...speelt in heel Nederland en Vlaanderen;

...ruim 100 voorstellingen per jaar.

 
BewarenBewarenBewaren

Download via de Webwinkel: