RodeKnopVoorstellingBoeken

De mini-Sintshow

Tijl Damen presenteert: De mini Sintshow

Een vrolijke, interactieve en betaalbare muziekshow vol liedjes over Sint en Piet, exclusief in Zeeland...

Naast de grotere Sinterklaasshows die Tijl Damen jaarlijks door heel Nederland en Vlaanderen speelt, biedt Tijl dit jaar speciaal voor de scholen, peuterspeelzalen en kinderopvang ( KDV/BSO) in de provincie Zeeland een aangepast programma aan onder de titel 'De mini Sintshow'.

Deze show duurt 30 minuten en is bedoeld voor kleine groepen ( max. 35 kinderen).
Tijl gebruikt een kleine geluidsset die in een wip opstaat. Als hij met zijn busje het plein op rijdt duurt het niet meer dan 10 minuten voor hij speelklaar staat.

Het optreden zelf bestaat uit een gezellige mengelmoes van traditionele sinterklaasliedjes op accordeon, maar vooral Tijls eigen Sinterklaasliedjes ( gitaar, ukelele, percussie, enz.). Er wordt gedanst, gezongen, gesprongen, muziek gemaakt en gelachen: een muzikaal Sint- en Pietfeest waarbij je niet stil kunt blijven zitten!

Foto mini sintshow PZC 29-11-2017

LEES HIER HET ARTIKEL DAT OP 29 NOVEMBER 2017 IN DE PZC EN BN/DESTEM VERSCHEEN.

Data:

Bij de mini-Sinttour 2017 was er voor elke regio in Zeeland een dag of dagdeel gereserveerd om de tour zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen. Deze zelfde opzet zal ook komend jaar gehanteerd worden. Voor 2018 zijn de data waarop Tijl Damen beschikbaar is voor de 'mini-Sintshow' nog niet bekend. Dit hangt samen met de boekingen van grote voorstellingen die Tijl door heel Nederland en België speelt. Wel kunt u alvast een aanvraag indienen. Als de datums bekend zijn worden de aanvragen in volgorde van binnenkomst verwerkt. U behoudt natuurlijk het recht om dan alsnog van een definitieve boeking af te zien ( bijvoorbeeld als de datum niet schikt).

Wat kost het?

Eén voorstelling kost 90,- Euro ( excl. 6% BTW)

Twee (aaneengesloten) voorstellingen op één locatie: 170,- Euro ( excl. 6% BTW)

Drie (aaneengesloten) voorstellingen op één locatie: 240,- Euro ( excl. 6% BTW)

Wilt u liever een groter optreden voor bijvoorbeeld de hele onderbouw van uw school of alle kinderen van uw opvanglocatie? Neem gerust contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

U ontvangt daags na het optreden een factuur met betaalgegevens om het bedrag over te maken, dus geen contante betaling.

Wat is er nodig?

Bijna niets! Eén vrij stopcontact, 2 x 3 meter vrije ruimte en voldoende bewegingsvrijheid voor de kinderen.

Dit optreden kan plaatsvinden in het eigen (klas)lokaal, speellokaal, hal en zelfs buiten, zolang er maar stroom, ruimte en publiek is!

Vul een vrijblijvende aanvraag in voor De mini-Sintshow.

Vragen? Stel ze gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
of bel (+31) (0)117 308 979

 

Recensie:

Wij hebben erg genoten van een superleuke Sinterklaashow! De kinderen waren erg betrokken. Ze hebben nieuwe liedjes geleerd. Er waren momenten dat ze mochten bewegen. Kortom erg divers en zeker aan te raden!

S.O. Keurhove, Middelburg

lees meer recensies →

 


Beluister hier sinterklaasliedjes van Tijl Damen.


 
 
BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
 
Facebooklogo
 

BewarenBewaren
 
Tijl Damen:

...eigen licht en geluid;

...geen reiskosten;

...flexibel;

...speelt in heel Nederland en Vlaanderen;

...ruim 100 voorstellingen per jaar.

 
BewarenBewarenBewaren