Sinterklaasshow 'Sint zoekt Piet'

Poster Sinterklaasshow Sint Zoekt Piet

Al een heleboel jaren trekt Tijl Damen tijdens de Sinterklaasperiode rond met zijn energieke, muzikale sinterklaasvoorstelling vol liedjes. Hij speelt even makkelijk voor een publiek van 50, als voor een publiek van 250 kinderen en weet er elke keer weer een onvergetelijk feest van te maken.

Dit jaar speelt Tijl de voorstelling 'Sint zoekt Piet':

Sinterklaas maakt zich zorgen. Stel dat er op een dag een heleboel pieten ziek zijn als het Sinterklaastijd is? Of dat ze ineens geen zin meer hebben om naar Nederland te komen? Hoe moet dat dan? Krijgen een heleboel kinderen dan geen cadeautjes? Daarom wil hij graag door heel Nederland een bestand aan reservepieten opbouwen. Hij heeft echter geen tijd om de kinderen zelf te trainen. Daarom heeft hij Tijl op pad gestuurd.

Tijl komt kinderen scouten. Wat weten ze eigenlijk van Sint en zijn Pieten? Aan de hand van interactieve liedjes wordt alle vaardigheden die een piet moet hebben getraind: hoe moet je strooien? Wat te doen als de stoomboot in noodweer verzeild raakt? Hoe benader je het paard van Sinterklaas? Wat gebeurt er allemaal in het grote pietenhuis?

Tijl maakt aantekeningen en houdt de kinderen nauwlettend in de gaten. Weten en kunnen de kinderen voldoende om opgenomen te worden in het reservistengarnizoen?

Tijl speelt tijdens zijn optreden, naast de traditionele Sinterklaasliedjes, vooral zijn eigen nummers. Er zijn meezingers, verhalende luisterliedjes en vooral heel veel dans- en beweegliedjes. Kortom: er wordt weinig stilgezeten!

Te boeken als losse act, of als aanvulling op uw Sinterklaasfeest.

PRAKTISCHE ZAKEN:
Doelgroep: 2 - 8 jaar
Lengte voorstelling: ca. 60 minuten
Kosten ( ex. BTW): v.a. 425,-
Licht en geluid: inclusief
Elektriciteit: 2 reguliere stopcontacten
Speelvlak: 5 x 4 x 2,5 m.
Overige zaken: -


Vragen?
Stel ze gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via (+31) 011 730 89 79

Basisscholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en BSO's opgelet: In november 2018 toert Tijl Damen in de provincie Zeeland rond met 'De mini Sintshow', een kleinschalig, betaalbaar optreden voor een schappelijk bedrag. Meer weten? KLIK HIER!


Beluister hier sinterklaasliedjes van Tijl Damen.

 
 

Recensie:

Tijl is echt een mensen-mens. Een gepassioneerde entertainer, die de juiste toon zet in volle zalen. Voor iedereen een aanrader!
 
Stichting Tafelronde, Veenendaal

meer recensies over deze voorstelling →

 

 
 
BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
 
Facebooklogo
 

BewarenBewaren
 
Tijl Damen:

...eigen licht en geluid;

...geen reiskosten;

...flexibel;

...speelt in heel Nederland en Vlaanderen;

...ruim 100 voorstellingen per jaar.

 
BewarenBewarenBewaren

Download via de Webwinkel: